• Inici
  • Notícies
  • Els restaurants de Manlleu posen en valor el ‘Menú de Festa Major’

Els restaurants de Manlleu posen en valor el ‘Menú de Festa Major’

La Festa Major de Manlleu tindrà lloc del 12 al 16 d’agost de 2017, i durant aquestes dates els restaurants de Manlleu ampliaran la seva oferta gastronòmica elaborant i oferint plats, productes i/o menús especialment pensats per a l’ocasió.

L’objectiu de la proposta es posar en valor la qualitat i el producte gastronòmic de la ciutat, i promoure’l entre els visitants que aquests dies participin dels actes organitzats.

L’oferta es molt variada, ja que en alguns establiments es podran degustar un vermut, o pizzes i, en altres, plats especials de Festa Major. També hi ha ofertes complertes per qui vulgui gaudir d’un típic dinar o menú de Festa Major amb els cinc sentits.

Torbareu més informació dels Menús de festa major al web www.manlleu.cat i directament als restaurants col·laboradors: Cau Faluga, Creperia Crep-Elles, Fonda Torres, La Mossegada, L’orígen, Manlleuet Cerveseria, Pizzzeria El Piccolo Biondo, Cal Batlle, La Pianola, SambucusEl Torres Petit i La Vermuteria.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa