• Inici
  • Butlletí
  • Foment per a la contractació de persones més grans de 45 anys

Foment per a la contractació de persones més grans de 45 anys

S’ha obert el termini de subvencions per incentivar que les empreses contractin persones majors de 45 anys en situació d’atur, apartades del mercat laboral i amb dificultats per reincorporar-s’hi.

El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) subvencionarà els contractes de treball d’entre 6 i 12 mesos i amb una jornada laboral d’entre el 50 i el 100%. En el cas de la contractació de persones discapacitades, aquesta subvenció es pot ampliar fins als 18 mesos.

Les empreses que es vulguin acollir a aquestes ajudes han de fer arribar els formularis de sol·licitud de subvenció i la documentació annexa a través de l’apartat de Tràmits del web de la Generalitat de Catalunya. El termini de presentació de sol·licituds comença el dia 5 de setembre i finalitza el 15 de novembre de 2017, ambdós inclosos.

Les persones destinatàries dels contractes de treball subvencionats hauran d’estar en situació d’atur i tenir 45 anys o més, haver estat inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO) al SOC durant sis mesos en el darrer any i no poden haver treballat amb un contracte de durada indefinida en els últims sis mesos.

Les empreses i persones que necessitin més informació sobre aquests ajuts, poden adreçar-se al Servei d’Ocupació de l’Oficina de Promoció Econòmica: Plaça Dalt Vila 1, al correu electrònic [email protected] o al telèfon 93 851 50 22.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa