• Inici
  • Notícies
  • L’Ajuntament de Manlleu contractarà quatre joves dins del programa de Garantia Juvenil

L’Ajuntament de Manlleu contractarà quatre joves dins del programa de Garantia Juvenil

L’Ajuntament de Manlleu busca persones joves per incorporar-se a diversos departaments del consistori a través d’un contracte de 6 mesos a jornada completa. Aquests contractes, en format de pràctiques remunerades, són possibles gràcies al programa de Garantia Juvenil promogut pel Servei d’Ocupació de Catalunya que, des de fa anys, treballa per afavorir la inserció i formació de joves que no treballen.

És la segona edició d’aquest programa de contractes, que l’any passat ja va donar feina a joves de Manlleu dins de l’Ajuntament durant 6 mesos amb un balanç molt positiu tant per l’Ajuntament com per les persones que hi van participar.
Es busquen persones d’entre 18 i 29 anys amb formació de Cicle Formatiu de Grau Mig o Superior o bé estudis universitaris. En el moment d’iniciar el programa, aquestes persones no podran estar treballant i caldrà que estiguin inscrites al programa Nacional de Garantia Juvenil. En cas que les persones interessades no ho estiguin, els ajudarem a fer aquest tràmit.

Les persones interessades en aquestes places poden posar-se en contacte amb el Servei d’Ocupació de l’OPE Manlleu:
Edifici Can Puget. Plaça Dalt Vila,1.
93 851 50 22 | [email protected]

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa