• Inici
  • Notícies
  • Nova oferta de cursos: Auxiliar de magatzem (160 h) i Carnet de carretons elevadors (38 h)

Nova oferta de cursos: Auxiliar de magatzem (160 h) i Carnet de carretons elevadors (38 h)

El sector logístic és un dels que té més demandes de treballadors i l’OPE Manlleu ha detectat la necessitat de formar persones que tinguin interès en treballar-hi o bé que ja s’hi dediquin i hagin d’actualitzar les seves competències.

Des del Projecte de Treball als Barris donem resposta a la demanda amb dues formacions subvencionades. Dos cursos complementaris d’Auxiliar de magatzem i reposador/a (160 h) i un curs de Manipulació de càrregues amb carretons elevadors (38 h).

Les formacions permeten incrementar les possibilitats d’inserció de l’alumnat i de l’altre adeqüen l’oferta formativa a la demanda de les empreses.

El curs d’Auxiliar de magatzem i reposador/a dona possibilitats de trobar feina en magatzems, grans superfícies i comerços entre d’altres. Dins el temari es dona formació sobre operacions auxiliars d’emmagatzematge preparació de comandes, operacions auxiliars al punt de venda, atenció al client, seguretat i prevenció i també inclou mòduls formatius sobre orientació laboral, medi ambient i igualtat d’oportunitats en el treball.

L’acció formativa de Manipulació de càrregues amb carretons elevadors dona la possibilitat d’obtenir el carnet de conductor de carretó elevador que és un dels més demandats per les empreses.

Dades dels cursos

Auxiliar de magatzem i reposador/a (160 h): del 18 de setembre al 14 de novembre. De dilluns a divendres de 9 a 13 h

Curs de Manipulació de càrregues amb carretons elevadors (38 h): del 20 de novembre a l’1 de desembre. De dilluns a divendres, de 9 a 13 h.

Durant el mes de setembre es realitzaran sessions informatives dels dos cursos. Les persones interessades poden inscriure’s al 93 851 50 22 o bé a través del Servei de guàrdia de l’OPE: setembre, dilluns i dijous de 9 a 13h.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa