• Inici
  • Butlletí
  • 66 persones i 58 empreses s’han beneficiat dels programes 30 Plus i Fem ocupació per a joves

66 persones i 58 empreses s’han beneficiat dels programes 30 Plus i Fem ocupació per a joves

El Servei d’Ocupació de l’OPE Manlleu ha posat en marxa durant aquest 2017 els programes Fem ocupació per a joves i 30 Plus. Aquestes accions van dirigides a segments diferents de població i permeten a les empreses bonificar part del cost de contractació i formar el personal en funció de les seves necessitats. Tots dos programes han esgotat els contractes que tenien previstos, arribant a 66 contractes laborals.

16 joves d’entre 18 i 29 anys han iniciat contractes durant aquest any dins del Fem Ocupació per a Joves, cinc dels quals són contractes indefinits. Aquest projecte està impulsat pel Servei d’Ocupació de Manlleu i tant les persones contractades com les empreses beneficiàries han estat prioritàriament del  municipi. Tot i això, també hi ha persones i empreses d’altres poblacions de la comarca. La majoria de contractes formen part dels sectors d’indústria i serveis.

El programa 30 Plus està liderat per l’OPE de Manlleu i té un àmbit comarcal ja que hi participen Serveis d’altres municipis. S’encamina a millorar l’ocupació de persones més grans de 30 anys amb formació bàsica, persones en situació d’atur de llarga durada o universitaris/àries sense experiència professional. En aquest cas, s’han fet 50 contractes en 43 empreses. 16 dels contractes són indefinits i els sectors amb més importància han estat la indústria, l’agricultura i ramaderia el comerç i els serveis. Les empreses de Vic i Manlleu són les que més contractes han fet (13 i 12 respectivament), seguides per empreses d’altres poblacions de la comarca. Pel que fa a les persones contractades, 20 són de Manlleu, seguides per 6 de Vic, 6 de Roda de Ter i la resta s’han repartit en 11 poblacions d’Osona.

Aquests projectes estan subvencionats en el marc dels seus respectius programes pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servei Públic d’Ocupació Estatal del Ministeri d’Ocupació i Seguretat.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa