• Inici
  • Butlletí
  • Formació: Obligacions fiscals per a autònoms i professionals

Formació: Obligacions fiscals per a autònoms i professionals

El proper dijous, 26 d’octubre, Manlleu acollirà una sessió formativa dirigida a autònoms i treballadors professionals lliberals al voltant de les obligacions fiscals que aquests han de complir.

La formació es realitzarà al Lab. Espai Coworking Manlleu, de 9 a 13 h. Anirà a càrrec de Santi Sitjà, de SP Assessors Empresarials.

L’objectiu de la formació és la de fer una introducció a la fiscalitat dels treballadors en règim d’autònoms, des del moment de l’inici de la seva activitat econòmica, passant per les seves obligacions fiscals en el moment en què estan exercint i quins models ha de presentar davant d’Hisenda: quina comptabilitat ha de portar, quin impostos ha de liquidar, com i on liquidar-los… Els principals punts que es treballaran durant aquest matíf ormatiu estan relacionats amb l’IRPF, l’IVA i es parlarà del calendari fiscal i de la comptabilitat. Les empreses i professionals que vulguin participar-hi poden inscriure’s a través del Servei d’Empresa de l’OPE Manlleu: 93 851 50 22 i [email protected].

Aquesta formació forma part de la programació de Formació per a Empreses i Emprenedors que té llocs a diversos municipis de la comarca La propera sessió a Manlleu serà el 23 de novembre: Certificat digital, signatura i facturació electròniques. Trobareu més informació d’aquestes i altres sessions a la pàgina web www.creaccio.cat/formacio.

Obligacions fiscals per als professionals liberals i autònoms
Dijous, 26 d’octubre. 9 h
Lab Manlleu. C/ Prior Tarafa, 11
inscripcions: [email protected]

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa