• Inici
  • Butlletí
  • Inici de la campanya ‘Manlleu, territori socialment responsable’

Inici de la campanya ‘Manlleu, territori socialment responsable’

 

Amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones, i per tal de buscar l’equilibri entre els aspectes econòmics, socials, ambientals i culturals del territori, es posa en marxa la campanya Manlleu, territori socialment responsable, que  vol apropar a les empreses, comerços i ciutadania els valors del desenvolupament sostenible.

La campanya inclou diverses activitats: el dijous, 9 de novembre, s’oferirà un Esmorzar amb empresaris de la població, que comptarà amb una ponència a càrrec de Josep Maria Canyelles, Coordinador de Respon.cat. Dijous 30 de novembre hi haurà un Cafè amb Manlleu Associació de Botiguers (MAB), on s’oferirà també una xerrada a càrrec pel periodista Josep Mª Flores, vinculat a la Campanya Canviem el Xip de Vilafranca. La campanya culminarà el dijous, 14 de desembre amb la signatura del manifest Territoris Socialment Responsables.

La campanya Manlleu, territori socialment responsable està  és impulsada per l’Ajuntament de Manlleu, i compta amb la col·laboració de Suara Cooperativa, Respon.cat i la Xarxa d’Economia Social i Solidària de Manlleu. Des de l’Oficina de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu animem a totes les persones i empreses a sumar-se a la iniciativa, per fer de Manlleu un lloc millor per viure i treballar.

Trobareu més informació de la campanya i accés a les inscripcions a cada una de les activitats al web de l’Ajuntament de Manlleu

 

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa