• Inici
  • Butlletí
  • Un nou projecte permet visitar virtualment el Mercat Municipal de Manlleu

Un nou projecte permet visitar virtualment el Mercat Municipal de Manlleu

El Mercat de Manlleu participa al projecte Els Tours virtuals, del consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya. Des d’aquest mes d’octubre, ja es pot visitar virtualment el Mercat Municipal de Manlleu des de casa a través d’Internet.

La Direcció General de Comerç del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), ha posat en marxa una nova actuació de suport a la digitalització del comerç de proximitat, que té com a finalitat millorar la visibilitat i el posicionament web del Mercats Municipals Catalans a través dels anomenats Tours virtuals. Aquests tours constitueixen una eina de publicitat amb grans possibilitats de difusió que permeten localitzar i recomanar el mercats d’una forma fàcil i original, mostrant els mercats, les seves parades i productes, des de qualsevol dispositiu, moment i lloc del món.

Aquesta ruta virtual, que ha entrat en funcionament aquest mes d’octubre, permet  passejar per l’interior del mercat municipal de Manlleu i mostrar-lo des d’una nova perspectiva.

Per visitar el Mercat virtualment podeu accedir-hi a través de l’enllaç http://goo.gl/5nhp7f o bé, simplement, buscant el Mercat Municipal a través del servei o aplicació de Google Maps i accedint a la vista de Street View.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa