• Inici
  • Butlletí
  • Presència de la Xarxa d’ESS de Manlleu a la FESC 2017

Presència de la Xarxa d’ESS de Manlleu a la FESC 2017

La Fira d’Economia Solidària de Catalunya (FESC) és un esdeveniment anual amb projecció internacional que reuneix la gran diversitat d’experiències i pràctiques de l’Economia Social i Solidària del territori català.

Algunes de les iniciatives de la Xarxa d’ESS de Manlleu van desplaçar-se a Barcelona per conèixer i intercanviar experiències en el marc de l’edició 2017 d’aquesta Fira, que es va celebrar entre els dies 20 i 22 d’octubre.

Durant el matí del dissabte, els assistents van visitar els diversos expositors i van assistir a alguna de les nombroses xerrades programades. L’esdeveniment és una oportunitat per crear relacions entre iniciatives d’ESS i visitants, contribuint a enfortir una xarxa d’intercanvi econòmica suficient per cobrir les necessitats de les persones.

La primera edició de la Fira va celebrar-se el 2012 i s’ha convertit en una cita imprescindible per al sector. És un aparador dels productes i serveis necessaris per cobrir les necessitats de la vida quotidiana de les persones: habitatge, alimentació, oci, coneixement, cooperativisme, comercialització justa, serveis a persones i empreses, finances i assegurances ètiques, inserció laboral, emprenedoria social, energies renovables, o formació i educació, entre d’altres.

La Xarxa d’ESS de Manlleu la formen en aquests moments Areté, l’Ateneu de Manlleu, El Serradet de Barneres, Embarcador del Ter, Escola Bressol Municipal Els Picarols, Espai Solidari, Horts Socials, HortViu, KM0sona, La Coope, Les Basses, Maresmon, Nonaina Nadons, Osonament, Sambucus, Tac Osona, Temps x Temps, i Trueta -Tam Tam.

 

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa