• Inici
  • Butlletí
  • 17a edició del Badanadal, un aparador pel comerç i les empreses

17a edició del Badanadal, un aparador pel comerç i les empreses

Durant 31 dies (del 8 de desembre al 7 de gener), el centre de Manlleu es transformarà de nou en un parc de gel, complementat per un parc de nadal, l’Espai EXPRESS i un ampli programa d’activitats per a totes les edats.

La pista de gel, consolidada com a esdeveniment singular de dinamització comercial, esdevé també un aparador per a les empreses i comerços que estiguin interessats en anunciar els seus productes i serveis a les tanques de la pista de gel. 30.000 persones visiten Manlleu cada any durant el Badanadal. L’any passat van passar-hi més de 18.000 patinadors/es, el triple tobogan de gel va acollir 9.000 baixades amb trineu i més de 4.500 nens i nenes van gaudir de la ludoteca del Badanadal.

Les empreses interessades en promocionar-se al Badanadal disposen de paquets promocionals que inclouen anuncis a les tanques de la pista i entrades que poden regalar als seus clients, personal o col·laboradors. També es poden reservar les pistes de gel per patinar en grup, a un preu especial.

La 8a edició de l’EXPRESS, espai Pop Up de Manlleu, enguany obrirà portes els caps de setmana entre el 9 de desembre i el 5 de gener, i també els dies 20, 21, 22 de desembre i 4 i 5 de gener a l’antic edifici de la Cooperativa. Durant aquests dies, aquest espai es transforma en una botiga de botigues, un espai original on tots els productes exposats dels comerços participants estan a la venda. Oci, moda, tendències, degustació, regals… tot en un mateix espai que no deixa indiferent. Un espai de compra i oci que sorprèn any rere any, i on hi tenen cabuda tots els comerços i empreses de serveis de la ciutat, que hi vulguin participar.

En l’anterior edició del Badanadal, més de 40 comerços i empreses van gaudir de les avantatges que ofereix aquesta espai de dinamització comercial, i més de 30 van aprofitar la pista de gel com a aparador i espai de promoció.

Les empreses interessades en rebre més informació sobre les oportunitats de promoció que ofereix el Badalanda, poden posar-se en contacte amb l’OPE Manlleu a través del correu  [email protected] o bé per telèfon al 93 851 50 22.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa