• Inici
  • Notícies
  • Els comerços de Manlleu participen en un Retail Tour a Londres

Els comerços de Manlleu participen en un Retail Tour a Londres

13 comerços de Manlleu van participar al Retail Tour d’enguany, organitzat per l’OPE Manlleu. El viatge va consistir en un seguit de visites a diferents entorns comercials de Londres, com  Spitalfields, Portobello, Baker Street o Bond Street. Es va visitar el Box Park Shoreditch, renovat districte comercial al mig de la ciutat, on la  presència d’oficines ha estimulat l’obertura de nous comerços que creen tendència i són un referent d’innovació. La combinació de sectors tradicionals i moderns dóna un resultat òptim per al barri, que va servir d’exemple sobre com gestionar diferents conceptes de visió comercial.

També es va visitar el conegut Covent Garden i el Seven Dials. Aquest últim, format per set carrers plens de botigues independents, marques històriques, salons de bellesa i perruqueries, compta amb una diversa selecció d’establiments d’aliments i begudes, cafeteries i bars i es configura  com un espai divers per a la ciutadania.

Aquesta visita serveix a un objectiu formatiu per a les persones participants, ja que s’ha evidenciat la importància de l’entrada en un establiment comercial, els nous conceptes i les tendències més novedoses per aproximar-se al consumidor i la important relació entre l’urbanisme i la dinamització de l’àmbit comercial d’una ciutat. El viatge ha estat organitzat per l’Oficina de Promoció Econòmica (OPE) i ha estat conduït per Jordi Bacaria, expert en dinamització comercial, acompanyat de la tècnica de comerç de l’OPE.

 

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa