• Inici
  • Notícies
  • Jornada tècnica professional adreçada a cansaladers, xarcuters, carnissers i restaurants d’Osona

Jornada tècnica professional adreçada a cansaladers, xarcuters, carnissers i restaurants d’Osona

L’Ajuntament de Manlleu i el Consell Comarcal d’Osona organitzen una jornada tècnica professional adreçada als cansaladers, xarcuters, carnissers i restaurants d’Osona que tindrà lloc durant el matí del proper 27 de novembre.

Els principals objectius de la jornada són la de dinamitzar les empreses d’aquest sector, posar en valor els productors i el producte de proximitat i qualitat de la Xarxa de Productors de la Terra i crear sinergies de col·laboració. També s’oferirà un espai un espai de networking per a l’intercanvi de coneixement i experiències.

La jornada inclourà una visita guiada a l’explotació del Mas les Vilas, de Rupit, una visita guiada a Les Basses, de Manlleu, i una sessió d’elaboració de producte i/o cuina de porc amb castanyes de Viladrau, dirigida per en Josep Sucarrats, de la revista Cuina.

El Consell Comarcal d’Osona i Osona Turisme van crear fa uns mesos el web fetaosona.cat, que vol donar visibilitat a les empreses agroalimentàries elaboradores i productores de la comarca. Una marca paraigua a través de la qual desenvolupar tot tipus d’activitats relacionades amb el sector. Aquest projecte ha servit per a generar un cens d’empreses agroalimentàries productores i elaboradores que actualment aglutina més de 130 empreses artesanes, de qualitat i que ofereixen un producte Km0.

Fet a Osona s’emmarca dins el projecte de Diputació de Barcelona de Xarxa de Productes de la Terra, una agrupació voluntària de 12 ens locals d’àmbit supramunicipal que agrupa més d’un miler d’empreses productores i elaboradores de productes alimentaris de qualitat de la demarcació de Barcelona. L’objectiu principal de la Xarxa és enfortir et teixit empresarial, que les empreses siguin més competitives i sostenibles i els territoris més atractius i de qualitat.

Si esteu interessats en participar-hi podeu contactar amb el servei de fires de l’OPE Manlleu a través del correu [email protected] o bé per telèfon al 93 851 50 22.

 

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa