• Inici
  • Notícies
  • Licitació de la reforma de la climatització del Mercat Municipal de Manlleu

Licitació de la reforma de la climatització del Mercat Municipal de Manlleu

L’Ajuntament de Manlleu ha obert la licitació per a l’execució de les obres compreses en la primera fase del projecte de Reforma de la climatització del Mercat Municipal. Des de l’OPE de Manlleu donem a conèixer el projecte i pensem que és una bona oportunitat per a empreses instal·ladores de climatització.

El valor estimat del contracte és de 127.000 euros sense IVA i el termini de presentació d’ofertes finalitza el dia 28 de novembre. Al web de Contractació pública de la Generalitat de Catalunya es pot consultar els plecs i la documentació referent a aquest projecte. –  >>Contractació Pública

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa