• Inici
  • Butlletí
  • Nova formació sobre certificats digitals, signatura electrònica i facturació electrònica

Nova formació sobre certificats digitals, signatura electrònica i facturació electrònica

El proper 23 de novembre, tindrà lloc al Lab Manlleu una nova formació gratuïta dirigida a empreses i a persones emprenedores: Utilització simple i eficient de certificat digital, signatura electrònica i facturació electrònica, a càrrec de Pilar Raurell, Eva Font i Eva Jurado, tècniques de l’Ajuntament de Manlleu.

Les noves tecnologies han possibilitat una nova manera de relacionar-nos amb els organismes públics. Més còmoda i àgil, però que incorpora algunes dificultats tecnològiques i de metodologia. S’ha preparat una formació de tres hores per tal de resoldre tots els dubtes i capacitar les persones per portar a terme aquests procediments electrònics.

Es tracta d’una formació pràctica, amb la finalitat d’introduir eines i mecanismes que facilitin la implantació i l’ús dels 3 temes, aportant aplicacions gratuïtes i explicant-ne el funcionament. L’objectiu és donar a conèixer els avantatges d’emprar aquestes eines i, que una vegada finalitzada la formació, entenguin què són i com funcionen per implantar-les, si així ho decideixen, a les seves organitzacions.

Aquesta sessió forma part de l’oferta comarcal d’aquest 2017 per a empreses i emprenedors que impulsa l’OPE de l’Ajuntament de Manlleu juntament amb altres entitas de la comarca.

Utilització simple i eficient de certificat digital, signatura electrònica i facturació electrònica
23 de novembre de 2017. De 10 a 13 h
Lab. Espai Coworking de Manlleu (C/ Prior Tarafa, 11)
Entrada gratuïta. Cal inscripció prèvia a través de la pàgina web  www.creaccio.cat/formacio o bé per correu electrònic a [email protected]

 

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa