• Inici
  • Butlletí
  • La pista de gel i la ludoteca del Badanadal incorporen millores d’eficiència energètica

La pista de gel i la ludoteca del Badanadal incorporen millores d’eficiència energètica

L’Ajuntament de Manlleu durà a terme diferents mesures de millora i eficiència energètica a les instal·lacions de la pista de gel i la ludoteca en aquesta edició del Badanadal.

El nou Pla d’Eficiència Energètica i Sostenibilitat del municipi dóna continuïtat a la realització d’accions en l’àmbit de l’administració, les empreses i els ciutadans. El personal tècnic de l’Agència Local de l’Energia d’Osona han estudiat el consum de la passada edició del Badanadal. El 2016 es va iniciar una mesura no habitual en aquest tipus d’instal·lacions, parar la maquinària refredadora durant la nit quan les temperatures es mantinguessin per sota dels 10 graus negatius. El resultat és un estalvi del 25% en el consum elèctric respecte l’any 2015 i un estalvi econòmic de 2.500 euros.

Amb aquestes dades, l’agència recomana mantenir aquesta mesura i proposa la implementació d’altres que contribuiran a una reducció del consum energètic, fent més sostenible aquesta activitat. En aquesta edició del Badanadal es contractarà una potència de 120 KW en lloc dels 218 KW dels últims anys, preveient un estalvi de 1.300 euros. D’altra banda, a la ludoteca i les instal·lacions de la pista de gel destinades a usuaris i activitats, s’instal·laran bombetes tipus led, en lloc de bombetes halògenes, i es minimitzarà l’horari de consum.

L’aplicació d’aquestes millores suposaran un important estalvi energètic i econòmic en aquesta edició del Badanadal i permetran que la pista de gel sigui un esdeveniment més sostenible i respectuós amb el medi ambient.

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa