• Inici
  • Butlletí
  • Segona edició de l’IFest, la festa de la innovació, la ciència i la tecnologia de Barcelona

Segona edició de l’IFest, la festa de la innovació, la ciència i la tecnologia de Barcelona

El proper 30 de novembre el Palau Sant Jordi de Barcelona acollirà la segona edició de l’iFest. Sota el lema The Young Leaders Interaction Fest, la cita ineludible per al món de la tecnologia, la ciència, la innovació i la disrupció reunirà enguany més de 6.000 joves i 2.000 docents. Hi assistiran estudiants d’últims anys de batxillerat, FP, graus universitaris, màsters i doctorats. Des de l’OPE Manlleu recomanem aquesta proposta, única al nostre territori.

L’iFest 2017, comptarà amb 4 activitats diferents:  Meet Inspiration. Un espai de ponències i d’actuacions a càrrec de joves protagonistes de l’actualitat de la innovació. Un espai per mostrar casos d’èxit que permetin inspirar i encomanar al públic les ganes de tirar endavant nous projectes innovadors.

  • Virtual discovery. Una experiència gamificada i de realitat virtual per conèixer les últimes tendències en ciència i tecnologia de la mà d’empreses i professionals de Catalunya que donen solucions als reptes més urgents del món.
  • Workshop per a docents. Formació al professorat per tal que puguin dominar les eines de Design Thinking i Desing Doing d’Imagine (metodologia Lombard). Un taller amb un format de Learning by doing liderat per l’emprenedor Xavier Verdaguer i el seu equip d’Imagine. Els/les docents podran obtenir la certificació en metodologia Lombard.
  • Dream BIG Challenge. Taller disruptiu en el qual s’hauran de generar solucions innovadores a 4 reptes plantejats. L’equip de treball estarà dirigit per l’emprenedor i fundador d’Imagine Xavier Verdaguer.

Les persones interessades a participar al Ifest poden fer la seva inscripció al web de la generalitat fins el 13 de novembre:

http://empresa.gencat.cat/ca/treb_ambits_actuacio/emprenedoria/intern/ifest/

 

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa