• Inici
  • Butlletí
  • S’obre el procés ACREDITA’T que permet acreditar oficialment l’experiència professional

S’obre el procés ACREDITA’T que permet acreditar oficialment l’experiència professional

Fins el proper 15 de desembre, aquelles persones que ho vulguin poden iniciar el procediment d’Avaluació i acreditació de competències professionals, l’Acredita’t. Aquest programa de la Generalitat permet a persones que tenen experiència professional o que han fet formació no oficial adquirir un títol oficial que ho acrediti.

Les qualificacions professionals que es poden acreditar són dels àmbits de Dependència, Administració i gestió, Muntatge i manteniment d’instal·lacions, Activitats esportives i Socorrisme. El procediment d’acreditació es fa en centres formatius de tot Catalunya. Pel que fa a l’àmbit Sociosanitari, l’Institut Antoni Pous de Manlleu és el centre de referència de tota la Catalunya Central.

Recomanem a les persones interessades que, tan aviat com puguin, presentin la seva sol·licitud en un dels centres formatius que consten al web www.acreditat.gencat.cat, ja que l’assignació de places es farà per rigorós odre de sol·licitud. Al mateix web trobareu tota la informació de la convocatòria, la relació de centres on és fa el procés i les qualificacions concretes que es poden acreditar.

Les persones que vulguin participar en el programa han de tenir nacionalitat espanyola o equivalent, ser major de 20 anys i demostrar tres anys d’experiència laboral o 300 hores de formació en els últims 10 anys.

Des del Servei de Formació de l’OPE Manlleu us podem assessorar en cas que tingueu dubtes sobre qualsevol dels aspectes del programa. Contacteu amb nosaltres a través de [email protected] o bé per telèfon al 93 851 50 22 i us ajudarem.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa