• Inici
  • Butlletí
  • Connectant joves: de l’educació al món laboral amb Ship2B

Connectant joves: de l’educació al món laboral amb Ship2B

Bridge2Work és una plataforma d’inversió i acceleració per a aquelles startups que impulsen la inserció laboral de joves i que van més enllà de la rendibilitat econòmica impactant en la societat amb projectes disruptius i rendibles.

La convocatòria per presentar projectes està oberta tot l’any. Els projectes seleccionats obtindran una acceleració gràcies a aliances amb grans empreses del sector i una xarxa de mentoratge. També podran obtenir inversió gràcies a una xarxa de més de 400 membres i del B-Fund, un vehicle de co-inversió de Ship2B amb 1,5 milions d’euros.

Hi poden participar aquelles startups que treballen en algun d’aquests aspectes: Facilitar la transició del món educatiu al laboral | Generar programes de formació i ocupabilitat per a joves en situació de vulnerabilitat | Crear llocs de treball per a joves en risc d’exclusió | Desenvolupar habilitats i competències per a la inserció laboral | Oferir experiències laborals durant el període lectiu | Generar mètodes innovadors i accessibles d’orientació vocacional | Apoderar joves per a l’accés a la formació professional | Utilitzar la tecnologia per a la millora de la ocupabilitat.

Més informació i presentació de propostes a  http://www.ship2b.org/ca/bridge2work/

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa