• Inici
  • Butlletí
  • Reempresa guanya el Premi Europeu de Promoció Empresarial 2017 de la Comissió Europea

Reempresa guanya el Premi Europeu de Promoció Empresarial 2017 de la Comissió Europea

El Programa Reempresa ha estat la iniciativa guanyadora dels Premis Europeus de Promoció Empresarial (EEPA) 2017 en la categoria Millora de l’entorn empresarial.

Aquesta categoria premia i reconeix aquelles polítiques innovadores a nivell nacional, local o regional que promouen la fundació i el creixement de les empreses i la implementació del principi pensar primer a petita escala a favor de les petites i mitjanes empreses.

Amb aquest reconeixement es constata l’aportació de Reempresa com a política innovadora en favor de les Pimes i la seva contribució a la salvaguarda del teixit empresarial i a la lluita contra l’atur.

L’Ajuntament de Manlleu som punt local Reempresa des del 2013 i acompanya les empreses que es volen cedir i els emprenedors interessats en agafar-ne el relleu, evitant així la pèrdua de l’empre-sa i ajudant a crear llocs de treball.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa