• Inici
  • Butlletí
  • ‘Cultura Emprenedora a l’Escola’ al centre Quatre Vents de Manlleu

‘Cultura Emprenedora a l’Escola’ al centre Quatre Vents de Manlleu

Alumnes i mestres de 5è de primària de l’escola Els Quatre Vents de Manlleu segueixen immerses en el desplegament del projecte CuEme, vinculant l’educació i el desenvolupament econòmic, a través del procés de la creació de cooperatives.

Després de conèixer les diferents formes jurídiques possibles a l’hora de constituir una empresa i de descobrir de primera mà el funcionament de les cooperatives, els tres grups de 5è han escollit el nom de les seves cooperatives: JATHOFAREM, CREASOMRIURES i 4VENTSCOOP.

Respectant els punts de vista de tothom, posant-se d’acord o prenent decisions col·lectives, han anat reforçant valors com la solidaritat, la igualtat d’oportunitats, la responsabilitat o l’equitat.

En aquests moments,  les cooperatives estan a la fase de disseny i fabricació dels productes, amb l’objectiu de posar-los a la venda en un mercat ambulant de Manlleu.

Aquest projecte, que s’inicia per primera vegada a Manlleu, es desenvolupa des de l’any 2011 a diferents municipis de la província. Està impulsat per l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local i la d’Educació de la Diputació de Barcelona, i compta amb la participació de l’Ajuntament de Manlleu i l’Escola Quatre Vents.

En futures edicions s’ampliarà els centres educatius del municipi on es desenvoluparà el projecte. Des de l’OPE i el Servei d’Educació donem suport al desenvolupament del programa a través de càpsules formatives i de sensibilització.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa