Cursos de Formació contínua 2018

S’ha publicat la nova programació de cursos de Formació contínua dirigits a empreses, autònoms i persones treballadores organitzats des del Servei de formació de l’OPE Manlleu.

Es tracta de cursos subvencionats al 100%. S’hi poden inscriure persones treballadores per propi interès i també en poden fer ús empreses que tinguin necessitats formatives del seu personal. Tot i que els cursos són preferentment per a persones treballadores, hi ha la possibilitat de reservar places.

Aquesta programació formativa és una oportunitat per tal de posar al dia les competències professionals dels/les treballadors/es de l’empresa en diversos àmbits i sectors. Els cursos estan organitzats per l’Oficina de Promoció Econòmica i comptem amb personal formador expert en la matèria.

En aquesta edició s’han programat dos cursos d’Operació de carretons: un dirigit a persones que no tinguin el carnet i que el necessitin per treballar i un segon dirigit a persones que necessiten renovar el carnet després que aquest hagi caducat. És habitual a moltes empreses, que el personal logístic necessiti fer aquesta renovació de l’acreditació per tal de continuar fent la seva tasca.

Els cursos tindran lloc entre els mesos de febrer i octubre de 2018. Per a més informació dels continguts i inscripcions, contacteu amb el Servei de Formació de l’OPE Manlleu: Edifici Can Puget. Plaça dalt Vila, 1 | 93 851 50 22 | [email protected]

 • Habilitats de comunicació
  Del 5 de febrer al 14 de març. Dilluns i dimecres de 17 a 19.30 h
 • Operació de carretons – Norma UNE 58451 Del 7 al 28 de febrer.
  Els dimecres de 8 a 14 h. Es faran noves edicions al llarg de l’any
 • Operació de carretons – Norma Renovació  Del 7 al 21 de març.
  Els dimecres de 17 a 19 h. Es faran noves edicions al llarg de l’any
 • Tècniques de negociació
  Del 3 d’abril al 12 de juny. Els dimarts de 16.30 a 19.30h
 • Com parlar en públic
  De l’1 al 24 d’octubre. Dilluns i dimecres de 16 a 18.30 h
 • Treball en equip
  Del 7 de maig al 13 de juny. Dilluns i dimecres, de 17 a 19.30 h

Consulteu l’oferta formativa de l’OPE al web manlleu.cat

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa