• Inici
  • Butlletí
  • Jornada de treball per dissenyar el pla de comunicació de la XMESS

Jornada de treball per dissenyar el pla de comunicació de la XMESS

El passat divendres, 18 de gener, va tenir lloc a Girona una jornada de treball de la Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària (XMESS) centrada en el disseny del Pla de Comunicació de la Xarxa.

Hi van participar 17 ajuntaments que, conjuntament amb l’agència La Clara Comunicació, van establir els elements bàsics que han de conformar el Pla de comunicació de la XMESS: missió i context, objectius de comunicació, públics als quals s’adreça, estratègies i accions previstes i seguiment i avaluació del pla.

Manlleu forma part, juntament amb 8 altres municipis, de la comissió executiva de la Xarxa, que es va constituir formalment el 17 de maig amb una assemblea on s’hi van adherir 32 ajuntaments del territori català. Un procés que va posar oficialment en marxa un projecte que vol intensificar l’estratègia territorial compartida, per fer de l’Economia Cooperativa, Social, Solidària (ESS) l’impuls cap a un nou model més sostenible.

Els objectius del Pla de treball de la XMESS 2017-19 són:

  1. Enfortir l’ESS a cada municipi compartint recursos i treballant de manera conjunta entre els membres.
  2. Incidir i relacionar-se amb altres actors. Influir en les polítiques públiques d’ESS i d’altres àmbits relacionats, que duen a terme les administracions supramunicipals, i a més relacionar-se amb els actors i les xarxes representatives de l’ESS a escala nacional i internacional.
  3. Visibilitzar la Xarxa i les iniciatives relacionades amb l’àmbit per part dels seus membres.

Després d’aquests mesos inicials i del treball de les diverses comissions, la jornada de divendres va servir per posar en marxa el tercer punt de les línies d’actuació amb el disseny d’un pla de comunicació que, durant els propers dos anys, ha de complir tres objectius clars:

– Ajudar a enfortir l’Economia Social i Solidària (ESS) de cada municipi compartint recursos i treballant de manera conjunta
– Incidir i relacionar-se amb altres actors, influint en administracions supramunicipals i les xarxes a escala nacional i internacional
– Visibiltzar la xarxa i les seves accions.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa