• Inici
  • Butlletí
  • L’Express i el Badanadal tanquen amb èxit de participació i vendes

L’Express i el Badanadal tanquen amb èxit de participació i vendes

ESPAI EXPRESS
La moda i l’alimentació repeteixen com a èxit de vendes a l’Espai Express. La vuitena edició del pop up, ha estat tot un èxit de vendes, concretament s’ha venut per un import total d’11.088, 53 €, i hi han participat un total de 43 establiments. Aquesta és una prova del grau de fidelització que el pop up ha aconseguit a Manlleu, que ja és tot un referent a l’hora de fer les compres nadalenques.

BADANADAL – PARC DE GEL
Pel que fa a la pista de gel, enguany ha acollit 15.557 patinadors d’Osona i altres comarques de Catalunya, dels quals un 54,42% són de Manlleu. La pista de gel ha estat oberta 31 dies, i la mitjana habitual de patinadors diaris s’ha incrementat de 476 a 501 diaris. Un total de 35 empreses han promogut la seva imatge i serveis a través de la pista de gel i la ludoteca. Els visitants que han gaudit del Badanadal han pogut aprofitar per comprar, menjar i visitar la ciutat, durant aquests dies.

Més informació a: www.badanadal.cat 

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa