• Inici
 • Butlletí
 • Negocis en cessió a través de Reempresa – Gener 2018

Negocis en cessió a través de Reempresa – Gener 2018


Llistat dels negocis actuals en cessió a través del programa Reempresa

 

 • Empresa de distribució de productes naturals i ecològics. Venda al detall i al major de productes alimentaris i altres. PC08566.
 • Cessió d’empresa de transport nacional i internacional. Inclou flota de vehicles, sistema informàtic de gestió, sortidors de carburant, carretons elevadors, mobiliari de despatx i fons de comerç. PC08458
 • En cessió perruqueria i barberia per a homes i dones, al centre de Manlleu. Local de 2 plantes que permeten agrupar i alhora diferenciar clarament els dos conceptes que defineixen l’activitat: Brushing bar i Barber Shop. PC10014
 • Cessió per jubilació de restaurant en lloc turístic de muntanya. Casa del segle XVIII, situada dins el nucli antic de Tavertet. Restaurada mantenint el seu caràcter original. L’oferta inclou mobiliari, atuells, estris i cuina. PC10160

 • Cessió de botiga especialitzada en productes per a nadons i famílies. Ubicada a l’eix comercial, en un carrer cèntric de molta afluència. PC09163
 • Cessió d’empresa dedicada a la venda de llibres, regal, material d’oficina i escolar, premsa i quiosc i treballs de copisteria. Ubicada a Torelló, en un carrer cèntric i comercial, amb instal·lacions modernes. PC08976
 • Botiga de plats cuinats d’estil casolà per emportar a casa i pollastres a l’ast, amb una part dedicada a la venda de productes alimentaris. El local disposa de les instal·lacions adequades segons normativa. PC09444
 • Empresa Comercial d’instal·lacions esportives: camps de futbol de gespa sintètica, pistes de pàdel, de tennis i pistes poliesportives. Muntatge, construcció i manteniments de gimnasos, spas i equipaments esportius. PC05570
 • Cessió per jubilació d’empresa de fabricació de peces de fusta tornejades per a joguines, jocs d’exterior i de sobretaula, estris de cuina i manualitats. Amb marca pròpia i àmbit estatal. Marca registrada en vigor. PC09267
 • Distribuïdora i magatzem de productes de pastisseria dedicada a la venda a l’engròs de productes de pastisseria i similars. PC09442

 

L’Ajuntament de Manlleu forma part de Reempresa, una iniciativa que permet que els propietaris que no poden continuar al capdavant del seu negoci el puguin el cedir a una altra persona amb interès i ganes de donar-li continuïtat. Des del Servei d’Empresa de l’OPE, assessorem tant les persones que volen vendre com les que volen emprendre un projecte empresarial sense començar de zero. Si us voleu jubilar o ja no podeu seguir portant el vostre negoci i esteu pensant a cedir-lo, o bé si esteu a l’atur i voleu autoocupar-vos, fer una inversió o pensar a comprar un negoci, Reempresa pot ser la solució.

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa