• Inici
  • Butlletí
  • Manlleu contracta 21 persones en el marc del Programa Treball i Formació

Manlleu contracta 21 persones en el marc del Programa Treball i Formació

L’Ajuntament de Manlleu ha contractat 21 persones aturades en el marc del Programa Treball i Formació a través de les línies PANP, PRMI i DONA. La finalitat del programa és fomentar l’ocupabilitat de les persones en situació d’atur i millorar les seves capacitats d’adaptació al canvi, la seva qualificació i competències professionals, mitjançant l’adquisició d’experiència laboral. Les persones contractades han estat prioritàriament persones de més de 45 anys.

Durant els mesos de durada, es duran a terme projectes relacionats amb serveis a les persones, neteja, medi ambient, manteniment d’edificis municipals, consergeria, auxiliars de la llar, mediació i gestió administrativa. Per tal d’executar els projectes de plans d’ocupació s’han formalitzat contractes d’obra i servei d’una durada de 6 i 12 mesos a jornada complerta.

El Programa de Treball i Formació és cofinançat per l’Ajuntament de Manlleu per una banda, i per la Generalitat (SOC), Ministerio de Empleo y Seguridad Social i Fons Social Europeu per l’altra, fent-se càrrec dels sous dels participants.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa