• Inici
  • Butlletí
  • La Taula d’indústria de Manlleu es reuneix en motiu de la sol·licitud al Pla de Modernització de Polígons

La Taula d’indústria de Manlleu es reuneix en motiu de la sol·licitud al Pla de Modernització de Polígons

El passat 31 de gener es va celebrar una nova reunió de la Taula d’indústria de Manlleu. El tema principal va ser la sol·licitud a la Diputació de Barcelona d’una subvenció dins del Pla de Modernització de Polígons.

Aquesta subvenció suposaria inversions de 2 milions d’euros als polígons de Manlleu en els següents àmbits: mobilitat (itineraris adaptats, zones d’aparcament), millora de xarxes (aigua potable, fibra òptica, enllumenat públic, gas natural) i millores del ferm.

El Pla de Modernització de Polígons de la Diputació compta amb cofinançament del 85% i l’Ajuntament de Manlleu aposta per presentar-s’hi amb el suport dels empresaris de Manlleu. Aquesta convocatòria de subvencions és de concurrència competitiva i l’Ajuntament de Manlleu s’hi pot presentar gràcies a l’elaboració el 2016 del Pla d’Acció de Dinamització de Poligons que recull les accions més importants en tots els àmbits en el termini 2016-2020.

La unificació dels tres polígons de Manlleu, Verdaguer, Coromina i Font Tarrés, sota la denominació de PAE Manlleu, permet al municipi complir amb els requisits de convocatòria: tenir més de 50 Ha, més de 100 empreses i més de 1.000 treballadors.

La Taula d’indústria de Manlleu es va constituir l’any 2016 a partir d’una demanda del FÒRUM ECONÒMIC I SOCIAL DE MANLLEU (FES Manlleu). És un  espai de participació obert a tots els empresaris de Manlleu per cooperar amb  l’Ajuntament a través de l’Oficina de Promoció Econòmic per ajudar a la millora del teixit productiu i de la ocupabilitat de les persones.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa