• Inici
  • Butlletí
  • Finalitza el curs d’Habilitats de Comunicació adreçat a persones treballadores

Finalitza el curs d’Habilitats de Comunicació adreçat a persones treballadores

El passat dilluns 19 de març va finalitzar el curs de formació continua d’Habilitats de Comunicació dirigit a persones treballadores. La formació, que va tenir una durada de 30 hores va permetre a l’alumnat treballar aspectes sobre el procés comunicatiu, aspectes específics sobre la comunicació estratègica empresarial i personal, sobre la psicologia de l’interlocutor i l’empatia, el llenguatge positiu, l’assertivitat, l’escolta activa, les barreres de comunicació, però sobretot va ser un aprenentatge molt pràctic: mitjançant tècniques teatrals i dinàmiques vivencials va permetre a l’alumnat posar-se en situacions i realitzar casos pràctics, per prendre consciència de l’actuació, conèixer el propi estil de comunicació, i poder corregir actuacions errònies per acabar amb un pla de treball individual de millora

La sessió va acabar amb un regal pels participants, el regal de saber gestionar situacions conflictives i com millorar- les aplicant d’una manera més conscient la comunicació. Part del secret de la formació és comptar amb dues formadores reconegudes, una psicòloga i consultora en RRHH i l’altra actriu, l’Olga Marsó i l’Helena Pla. Entre les dues han pogut fer una formació a mida de les necessitats dels participants. Aquests alumnes participants han estat bàsicament treballadors d’empreses de la comarca, concretament hi ha participat 14 persones, provinents d’empreses del sector automobilístic, turístic, dels carburant, sanitari, social, hostaleria, químic, farmacèutic, comerç, i altres serveis.

Els propers itineraris de l’OPE Formació, també experimentals i creatius són el curs de Tècniques de Negociació i el de Treball en Equip. El primer amb inscripcions ja tancades. Les persones interessades tenen l’opció d’apuntar-se al curs de Treball en Equip, que també serà conduït per l’Olga i l’Helena i es realitzarà a l’OPE en horari de tardes entre el 7 de maig i el 18 de juny.
Podeu consultar l’oferta formativa de l’OPE http://www.manlleu.cat/treballar/oferta-formativa.htm i resoldre dubtes i realitzar les inscripcions o fer-nos saber les vostres necessitats formatives a través de [email protected]

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa