• Inici
  • Butlletí
  • Interès pel model de desenvolupament local integral de Manlleu

Interès pel model de desenvolupament local integral de Manlleu

El passat divendres, 9 de març, una delegació tècnica i política de la Mancomunitat d’Iniciatives pel Desenvolupament Integral del Territori (MIDIT) i de l’Ajuntament de Mont-roig de Camp va visitar Manlleu interessant-se pel model de desenvolupament local impulsat al nostre municipi en els últims anys.

La MIDIT és un ens públic de caràcter supralocal integrat pels ajuntaments de Tivissa, Pratdip i Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Els seus objectius fundacionals són la realització i suport d’iniciatives que incideixin al desenvolupament integral del territori en el sector industrial, turístic, agrari, forestal i social.

L’interès pel model desenvolupat a l’Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Econòmica de l’Ajuntament va concretar-se en diverses taules de treball i d’intercanvi:

– Presentació de l’experiència d’Innovació pública a l’Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu. El Desenvolupament Local des dels serveis de l’OPE, Joventut, Participació Ciutadana, Cultura, Comunicació, Esports i Educació.

– Experiència del Fòrum Econòmic i Social – FES Manlleu. Model de creació de valor públic. Espai de participació dels agents públics i privats en el desenvolupament econòmic local.

– Presentació del procés de desplegament de polítiques públiques d’ESS. Pla d’Acció d’Economia Social i Solidària. Xarxa d’ESS de Manlleu.

 

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa