Manlleu pren el pols al futur del sector industrial

Més d’un centenar de persones van participar el passat 6 de març a la jornada INDÚSTRIA 4.0 a OSONA. Solucions tecnològiques per a la millora industrial, organitzada per l’Ajuntament de Manlleu i La Salle -Centre de Formació en Tecnologies (Fundació CEFORTEM). Dijous tindrà lloc una segona activitat, centrada en el lideratge en aquest context de canviÀlex Garrido, alcalde de Manlleu, i Xavier Capelles, Gerent de la Fundació Cefortem, van obrir l’acte conjuntament amb Àngels Chacón, Directora general d’Indústria de la Generalitat de Catalunya. Les empreses Effitronix, Mimcord i Casa Tarradellas van exposar casos d’èxit de l’anomenada Indústria 4.0, que ja es defineix com la nova Revolució industrial. Els assistents van ser prioritàriament empresaris d’Osona i de la resta del territori, estudiants del centre i persones particulars interessades en aquest àmbit professional.

L’acte va posar de manifest l’interès en la Indústria 4.0 i va evidenciar que l’ús de les noves tecnologies és imprescindible en la gestió de les empreses per millorar la seva eficiència i per mantenir-se en un mercat cada vegada més competitiu.

Conferència-Cafè sobre el líder 4.0
Aquest dijous tindrà lloc al Lab. Espai Coworking Manlleu, una segona part d’aquest díptic sobre el futur de la indústria amb la conferència-cafè Líder 4.0, a càrrec de Llorenç Martín, de l’empresa de Manlleu Nextway.

En aquest cas es parlarà sobre la importància del paper que tenen les persones en aquesta revolució, especialment pel que fa al lideratge empresarial

Dijous, 15 de març. 9 h.
Lab. Espai Coworking Manlleu. C/Prior Tarafa, 11.

 

 

 

 

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa