Nova edició del programa Fem Ocupació per a Joves

Aquest mes de març s’ha posat en marxa una nova edició del Fem Ocupació Per a Joves, un programa ocupacional de foment a la contractació de joves en situació d’atur. Aquest programa permet a les empreses que contractin joves d’entre 18 i 29 anys rebre una subvenció per cobrir part del sou de la persona durant 6 mesos. Els contractes sota aquest programa també una sèrie d’hores de formació adaptada a les necessitats del lloc de treball.

La formació es pot cursar abans d’incorporar-se al lloc de treball o una vegada iniciat el contracte. D’aquesta manera, l’empresa, a part de l’incentiu econòmic, poden disposar d’una persona preparada per a desenvolupar la feina.

Aquesta nova edició del Fem Ocupació per a Joves preveu la contractació de 16 joves d’entre 18 i 29 anys que no treballin ni estudiïn en el moment d’iniciar el contracte i que tinguin, com a mínim, estudis d’ESO, batxillerat o un cicle formatiu de grau mitjà. Se’n poden beneficiar 16 empreses o una mateixa empresa pot fer més d’un contracte dins del programa

L’Ajuntament de Manlleu compta amb un altre programa de foment a la contractació en què  es subvenciona una part del sou de la persona contractada i es realitza formació a mida, el programa 30 Plus. En aquest cas, va destinat a persones majors de 30 anys i en situació d’atur.

Les empreses i persones interessades en participar en aquests programes poden adreçar-se al Servei d’Ocupació de l’OPE Manlleu:

Edifici Can Puget. Plaça dalt Vila, 1

93 851 50 22  | [email protected] | www.manlleu.cat

 

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa