• Inici
  • Butlletí
  • Obert el període d’inscripcions per la fira de Sant Jordi

Obert el període d’inscripcions per la fira de Sant Jordi

Fins el 8 d’abril es pot fer la sol·licitud d’una parada per la fira de Sant Jordi a la Plaça Fra Bernadí. Aquest any coincidirà amb el mercat setmanal durant el matí, però les parades de llibres i roses podran ser-hi fins al vespre.

La instal·lació de les parades és gratuïta. Per participar a la fira, és imprescindible que els productes de venda i contingut de la parada estiguin vinculats a la temàtica de la diada de Sant Jordi, i que la sol·licitud la faci una empresa o entitat legalment constituïda.

Les parades es situen habitualment sota les voltes de la plaça, però també es pot demanar permís per posar parades davant d’un establiment comercial propi o en altres espais del municipi.

El permís municipal per posar la parada es pot sol·licitar presencialment, en el cas de ser persona física, a la 1a planta de l’Ajuntament de Manlleu (Oficina d’atenció ciutadana). Les empreses, entitats, associacions, fundacions o centres educatius estan obligades a realitzar el tràmit en línia, i cal disposar d’un certificat digital: idCAT, idCATmòbil, DNI electrònic, CERES, etc.

En aquest enllaç trobareu la normativa de participació i com cal tramitar la vostra sol·licitud.

 

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa