• Inici
  • Butlletí
  • Convocats els Premis nacionals a la iniciativa comercial i els Premis als establiments comercials centenaris

Convocats els Premis nacionals a la iniciativa comercial i els Premis als establiments comercials centenaris

La Generalitat de Catalunya ha obert la convocatòria per a la concessió dels Premis nacionals a la iniciativa comercial i els Premis nacionals als establiments comercials centenaris.

Els Premis nacionals a la iniciativa comercial reconeixen totes aquelles iniciatives relacionades amb el món del comerç i dels serveis que s’hagin distingit per les seves tasques de millora en la gestió del sector de la distribució minorista, particularment del comerç urbà de proximitat. Dins d’aquests premis hi ha tres categories de premis: Premi a la Iniciativa Empresarial, Premi a la Iniciativa Col·lectiva i Premi a la Gestió Pública.

Pel que fa als Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris, distingeixen els establiments en actiu que, al llarg de més de 100 anys, han ofert un servei de qualitat als seus clients, tot adaptant-se als canvis en les necessitats de compra de la ciutadania. Aquests guardons compten amb dues categories: una per als establiments de 100 o més anys d’antiguitat i una altra per a aquells establiments que n’acreditin 150 o més.

El termini per presentar les sol·licituds finalitza el proper dia 12 de juny de 2018. Aquells comerços que vulguin participar-hi poden demanar més informació a l’Oficina de Promoció econòmica: Plaça Dalt Vila, 1 | 93 851 50 22 | [email protected]

Trobareu més informació al web Canal Empresa de la Generalitat i les bases es poden consultar al DOGC.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa