• Inici
  • Butlletí
  • Nova campanya de comerç per potenciar la compra local i social a Manlleu

Nova campanya de comerç per potenciar la compra local i social a Manlleu

Manlleu inicia aquest mes d’abril una nova campanya per potenciar el comerç local i de proximitat. La campanya té com a objectiu conscienciar a la població sobre la importància de la compra de proximitat i responsable en termes de sostenibilitat socioeconòmica i ambiental. Es vol destacar el valor diferencial i exclusiu que té el comerç local: el tracte proper, la confiança, la qualitat en el producte i en el servei i el fet que contribueix a fer créixer el comerç local i a donar feina a la gent del municipi.

Aquesta campanya es vehicularà a través de diversos displays que es mostraran als comerços de Manlleu i de petits vídeos on es potencien els factors positius que comporta el comerç local i de proximitat: “El comerç de Manlleu”: És bon servei, Fa poble, Dona feina, Són productes de KM 0, Dóna suport a la cultura i És vida.

Per tal d’il·lustrar la campanya, s’ha optat per enregistrar imatges als locals comercials i espais de Manlleu i s’ha comptat amb la presència de comerciants i veïns del municipi. D’aquesta manera es vol vincular el comerç a persones conegudes que puguin transmetre confiança i proximitat entre els compradors.

Els displays es mostraran als taulells dels comerços de la ciutat i també es difondran en format digital a través dels canals de comunicació de l’Ajuntament, fent especial èmfasi a les xarxes socials (Twitter, Facebook i Instagram). Els vídeos es poden trobar al canal de Youtube de l’Ajuntament de Manlleu i s’inseriran als mitjans de televisió comarcals.

Des de l’OPE Manlleu Animem als comerços de Manlleu a sumar-se a la difusió de la campanya reproduint i compartint els vídeos i imatges als seus canals per augmentar-ne l’impacte i afavorir la consciència sobre la importància de la compra de proximitat.

La campanya ha estat impulsada per l’Oficina de Promoció Econòmica (OPE) de l’Ajuntament de Manlleu i dissenyada per l’empresa de Manlleu Hidra Publicitat. El projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc de projectes innovadors i experimentals.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa