• Inici
  • Notícies
  • ‘A Manlleu no llencem res!’ 3a Festa de l’aprofitament

‘A Manlleu no llencem res!’ 3a Festa de l’aprofitament

Sota el lema A Manlleu no llencem res! el diumenge 3 de juny tindrà lloc a la plaça Fra Bernadí la 3a edició de la Festa de l’aprofitament. Aquesta festa, en benefici del banc d’aliments El Sarró, és una iniciativa pionera a la comarca, on un centenar de voluntaris, 20 associacions i entitats i més de 50 comerços hi col·laboren desinteressadament i la fan possible. En les dues edicions anteriors es van rescatar 600 kg d’aliments frescos i cuinats, 50 kg de roba i es van aportar al Banc d’Aliments 666 kg de productes secs.

A partir de les 9 del matí els voluntaris del Dinar de Llençats, triaran, netejaran i cuinaran els aliments rescatats que se serviran en un gran dinar popular, solidari i gratuït per a reivindicar el valor dels aliments. Per a participar-hi cal portar, a canvi, aliments de llarga durada pel Banc d’aliments, plat, got, coberts i taula i cadires.

Des de les 11 del matí es celebraran diverses activitats, gratuïtes, i obertes a tothom. La festa també comptarà amb actuacions musicals de Joan Usart, el duet Ballús d’aigua i el conjunt Testa Ferro.

Simultàniament també es durà a terme un Mercat de llençats on es podrà fer intercanvi de tots aquells objectes que ja no utilitzem però que tenen una vida útil. Qualsevol entitat o associació de la ciutat pot participar-hi amb el seu propi estand, amb la única condició que la moneda sigui l’intercanvi o la moneda pròpia de la festa.

Trobareu més informació al web manlleu.cat. Seguiu l’actualitat de la Festa a les xarxes socials: al Facebook del Tu no ho llencis, al Twitter @tunohollencis i etiquetant les fotos de la festa amb l’etiqueta #AManlleunollencemres.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa