• Inici
  • Notícies
  • Més de 100 comerços participaran a la Festa del Comerç

Més de 100 comerços participaran a la Festa del Comerç

Els dies 1 i 2 de juny els comerços de Manlleu us conviden a la FESTA DEL COMERÇ DE MANLLEU, dos dies amb ofertes i activitats distribuïdes per tota la ciutat.

Fruït d’un treball conjunt entre l’Ajuntament de Manlleu, el MAB i el comerç local, enguany s’ha decidit transformar la Nit Encantada, que concentrava comerços i visitants al centre de la ciutat, en una nova festa totalment diferent, ampliada a un dia i mig (tarda de divendres i tot el dissabte), i amb l’objectiu de facilitar la participació dels comerços de la perifèria a la festa i el d’apropar la ciutadania al comerç local de qualitat distribuït per tota la ciutat. Es podrà fer un recorregut pels diferents comerços participants amb un carrilet comercial.

Entre altres activitats destaquem les visites guiades a botigues de moda amb una Personal Shopper, tastos i maridatges gastronòmics, taller i exhibició de drons, exposicions, concursos, presentacions de llibres, concerts, música, exhibicions i activitats al carrer… i descomptes, promocions i ofertes especials a més de 100 comerços de Manlleu.

Trobareu més informació al web www.manlleu.cat o be a la pàgina de Facebook Manlleu m’agrada.

 

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa