• Inici
  • Notícies
  • L’OPE participa diumenge a la 1a edició de la Fira de Tot Cursos

L’OPE participa diumenge a la 1a edició de la Fira de Tot Cursos

Aquest diumenge, 10 de juny, Manlleu acull la primera edició de la Fira de Tot Cursos, impulsada per l’empresa Tot Cursos i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manlleu.

La Fira s’ubicarà de 10 del matí a 7 de la tarda a la Plaça Fra Bernadí i a l’Espai Express. A més dels estands d’empreses que ofereixen formació al territori, durant el dia s’oferiran activitats i exhibicions que serviran de tastet per aquelles persones que estiguin interessades en formació de tot tipus. També s’habilitarà una sala de tallers i una altra de conferències. Donarà inici a la jornada una Master Class a càrrec de Sergi Pérez Rosés: I tu? Aprens o vegetes?

L’Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Econòmica (ASPPE) comptarà amb un estand on es mostrarà l’àmplia oferta formativa que s’ofereix des de l’Ajuntament: activitats esportives, oferta de les Ampes, tallers adreçats a infants i adults, formació continua i formació ocupacional, projectes per joves, tallers de cuina de l’Aula Mercat…

Paral·lelament, l’OPE, oferirà un taller d’Habilitats de Comunicació a les 12h, a càrrec d’Helena Pla i l’Olga Marsó, per tal que el públic pugui conèixer alguna de les dinàmiques que fan servir aquestes formadores.

L’empresa Tot Cursos, organitzadora de la fira, està allotjada al Lab Manlleu. Espai Coworking i centra la seva activitat en la difusió de cursos per a diversos públics a través d’una revista gratuïta i d’un web especialitzat.

Als webs totcursos.cat i manlleu.cat podeu consultar l’horari de totes les activitats programades en el marc d’aquesta Fira

 

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa