• Inici
  • Notícies
  • OPE Formació: finalitzen els cursos del primer semestre de 2018

OPE Formació: finalitzen els cursos del primer semestre de 2018

Aquests primers mesos de l’any s’han realitzat amb èxit els cursos de formació continua, destinats al reciclatge i millora de competències dels treballadors d’Habilitats de Comunicació, Treball en Equip, Tècniques de negociació, Obtenció i renovació del carnet de carretoner. Tots els cursos han estat molt ben valorats pels 70 participants. Per després de l’estiu es preveu continuar amb l’oferta formativa en aquests mateixos àmbits. Les persones i empreses interessades en fer algun altre tipus de formació no programada poden contactar amb l’OPE per fer les demandes que considerin.

Durant aquest mes de juny finalitzen també les últimes pràctiques de l’alumnat del curs d’Atenció Sociosanitària que s’ha ofert novament des de l’OPE dins el Centre de Formació Integral. La formació es van iniciar a principi d’any i els participants, després de rebre la formació teòrica pràctica a les aules de l’INS Antoni Pous i Argila, han posat en pràctica els coneixements adquirits a través d’estades a diverses residències i centres assistencials de la comarca.

S’han format un total de 16 alumnes i la majoria han pogut obtenir la titulació oficial per accedir a les ocupacions d’auxiliars d’ajuda a domicili, assistents i cuidadors de persones grans o amb discapacitat, cuidadores de persones dependents en institucions o gerocultors.

Després de la formació algunes persones ja han estat contractades o bé a la mateixa empresa on han fet les pràctiques o bé en d’altres del territori, així 8 persones ja estan treballant gràcies al curs i la resta s’espera que puguin trobar feina en els propers mesos.

La previsió és poder oferir un nou curs sociosanitari que començarà a finals d’any i les persones interessades ja es poden apuntar a l’OPE. Els cursos oferts són pel totalment subvencionats pel SOC i el Consorci de Formació Continua.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa