• Inici
  • Notícies
  • Presentació dels projectes dels Premis Innovacat davant del jurat

Presentació dels projectes dels Premis Innovacat davant del jurat

La setena edició dels Premis Innovacat segueix avançant. Aquest dijous, 7 de juny, hi haurà el proper acte que conforma l’itinerari dels premis.

Es tracta de la presentació de projectes davant del jurat, un acte de caràcter obert, en el que cada empresa tindrà tres minuts per exposar oralment el seu projecte.

Prèviament, les empreses van rebre formació específica per ajudar-los a millorar el seu discurs, de la mà del coach i coordinador de l’acceleradora StartUp Catalonia d’ACC10. Una sessió pràctica en què les persones participants van rebre consells per tal de presentar el seu projecte mitjançant l’ús d’eines de comunicació verbal i no verbal i incorporant tècniques per millorar la posada en escena.

Després d’aquest acte de presentació, el següent pas serà el veredicte del jurat que es donarà a conèixer en l’acte de lliurament de premis. A la 7a edició s’han presentat un total de 30 empreses,  17 a la categoria Empresa Avança i 13 a la categoria Empresa Jove.

 

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa