• Inici
  • Notícies
  • Seleccionem 10 empreses per participar en el programa de seguiment i acompanyament a projectes de microempreses i emprenedors

Seleccionem 10 empreses per participar en el programa de seguiment i acompanyament a projectes de microempreses i emprenedors

Es tracta d’un programa de suport al seguiment sistematitzat i a la consolidació d’empreses que començarà el proper mes de setembre i finalitzarà el març de 2019.

Va dirigit a les empreses que tenen la consideració de microempresa. Per activitat, poden participar tant petita indústria, com empreses de serveis i el comerç. L’empresa ha de disposar d’àmplia informació empresarial, ha de tenir una estructura (treballadors, locals, etc.), ha de poder demostrar certa trajectòria o tenir un projecte d’empresa diferencial i, sobretot, ha de tenir el compromís i la capacitat per treballar en el programa de manera intensiva i continuada.

El projecte aporta visió estratègica i eines adaptades de fàcil maneig. Permet a l’empresa obtenir una visió general de l’estat de l’empresa i dissenyar un full de ruta (segons necessitats) i recomanacions per a la seva aplicació pràctica, mitjançant l’adaptació d’uns indicadors o KPI’S de l’activitat que ajudin a veure aspectes i a controlar més bé la gestió.

Els objectius a treballar són:

  • Detectar punts forts i febles i les seves oportunitats i amenaces donant suport a visualitzar l’estat de cadascun dels apartats de l’empresa.
  • Identificar i adaptar uns indicadors (KPI’S) per fer el seguiment de l’activitat quotidiana i així millorar l’eficàcia.
  • Definir un full de ruta que posi de manifest els punts més importants a treballar en el futur a curt i mig termini.

El programa inclou una diagnosi, una anàlisi DAFO i la definició d’indicadors de gestió de la mà d’un expert extern mitjançant reunions a l’empresa. Per tal d’aprofitar millor l’assessorament, l’empresa participarà en sessions de formació en els àmbits de: estratègia, gestió i finances, comercial i màrqueting, producció i compres, recursos humans i comunicació. Tot aquest treball serà seguit a través de sessions de tutories.

Les empreses interessades us podeu posar en contacte amb el Servei d’Empresa de l’OPE mitjançant el correu: [email protected]

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa