• Inici
  • Notícies
  • Enhorabona a les empreses guanyadores dels Premis Innovacat 2018

Enhorabona a les empreses guanyadores dels Premis Innovacat 2018

Dimarts 3 de juliol es va celebrar l’acte de lliurement de Premis Innovacat 2018 a la Colònia Rusiñol, restaurant Cau Faluga. Des de l’OPE, organitzadores dels premis, volem felicitar a les empreses guanyadores en les categories Jove i Avança i també a les cinc empreses guanyadores del premi Pla d’acompanyament a la gestió empresarial.

Així mateix, també felicitem totes les empreses participants en aquesta 7a edició Innovacat per l’esforç i la feina ben feta. El jurat dels premis ha destacat la qualitat i la innovació dels 30 projectes que han optat a algun dels premis. Enhorabona i gràcies a les empreses participants!

L’empresa guanyadora de la categoria Avança ha estat Gurbtec amb el projecte Goufone, operadora que cobreix la necessitat de serveis d’Internet, a través de fibra òptica o ràdio enllaç, a zones on l’accés és deficitari o inexistent.

L’empresa guanyadora de la categoria Jove ha estat Fem Produccions amb el projecte adolescents.cat, perquè s’ha consolidat com el mitjà digital de comunicació juvenil líder a Catalunya i, perquè aprofitant les dades d’usuaris, ha iniciat una nova línia de consultoria per a adolescents.

També s’han atorgat 5 premis d’assessorament consistents en 20 hores de consultoria. Han estat per les empreses Aico (associació instal·ladors catalans oficials), Anigami Aventura, Cool Natura M32, Effitronix System i Marbres Ter.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa