FES Manlleu 2018, espai de participació i cooperació

Els passats 12 i 13 de juliol, la sala d’exposicions de Can Puget va acollir el FES Manlleu 2018. Al llarg dels dos dies, unes 100 persones de diversos col·lectius (empresaris, entitats, centres educatius i ciutadania), incloent-hi el personal tècnic de l’Ajuntament, que actuava com a dinamitzador i relator, van participar en un diàleg plural amb la voluntat de debatre sobre el futur de Manlleu en diferents taules de treball temàtiques.

La inauguració de les jornades va comptar amb la presència de Mercè Garau, directora general del Servei Públic d’Ocupació de la Generalitat, qui va posar en valor la feina feta per l’OPE Manlleu i la seva relació amb el SOC.

A la conferència inicial, Anton Queralt va explicar el Model de Creació de Valor Públic, impulsat des de l’OPE i que s’ha aplicat en les més de 70 actuacions proposades en el FES Manlleu 2016 i sobre les que es rendia comptes en aquest FES 2018.

La valoració del Fòrum Econòmic i Social és molt positiva. Ha esdevingut un espai de participació i cooperació de i per a Manlleu amb aportacions interessants en totes les taules de treball. Tot seguit es farà el buidat de totes les propostes debatudes i s’elaborarà un document de retorn que es publicarà el setembre. Seguirem informant sobre les actuacions relacionades amb el FES Manlleu.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa