• Inici
 • Notícies
 • Negocis en cessió a través de Reempresa – Juliol 2018

Negocis en cessió a través de Reempresa – Juliol 2018


Llistat dels negocis actuals en cessió a través del programa Reempresa

 

 • Cessió d’empresa dedicada a la venda de llibres, regal, material d’oficina i escolar, premsa i quiosc i treballs de copisteria. Ubicada a Torelló, en un carrer cèntric i comercial, amb instal·lacions modernes. PC08976
 • Cessió d’empresa de transport nacional i internacional. Inclou flota de vehicles, sistema informàtic de gestió, sortidors de carburant, carretons elevadors, mobiliari de despatx i fons de comerç. PC08458
 • Cessió per jubilació de restaurant en lloc turístic de muntanya. Casa del segle XVIII, situada dins el nucli antic de Tavertet. Restaurada mantenint el seu caràcter original. L’oferta inclou mobiliari, atuells, estris i cuina. PC10160
 • Cessió per jubilació de botiga familiar dedicada al món de la joguina des de 1943 amb un assortiment de joguines diferents i originals i joguines educatives de primeres marques. PC09878

 • Cessió de centre de perruqueria i estètica d’home i dona a Manlleu. Instal·lacions actualitzades i en perfecte estat. Disposa de botiga de productes, zona de manicura i maquillatge i dues cabines d’estètica. PC10370.
 • Es cedeix per jubilació quiosc a Sant Hipòlit de Voltregà amb més de 50 anys d’història dedicat a la venda de premsa diària, revistes, llibres, material escolar, oficina, regals i repartiment de diaris… actualment única a la població. PC10612.
 • Cessió per jubilació de comerç d’alimentació de Manlleu, dedicat a la venda de  productes de proximitat. Local de 80 m2, amb magatzem, càmeres de fred i pica per rentar. Possibilitat de llogar l’habitatge situat a sobre de la botiga. PC10738.
 • En cessió establiment hoteler de Manlleu amb tres espais diferenciats dins del mateix negoci: fonda amb menús diaris, restaurant de gastronomia més elaborada i hotel d’una estrella amb 17 habitacions, l’únic del municipi.
 • Distribuïdora i magatzem de productes de pastisseria dedicada a la venda a l’engròs de productes de pastisseria i similars. PC09442

L’Ajuntament de Manlleu forma part de Reempresa, una iniciativa que permet que els propietaris que no poden continuar al capdavant del seu negoci el puguin el cedir a una altra persona amb interès i ganes de donar-li continuïtat. Des del Servei d’Empresa de l’OPE, assessorem tant les persones que volen vendre com les que volen emprendre un projecte empresarial sense començar de zero. Si us voleu jubilar o ja no podeu seguir portant el vostre negoci i esteu pensant a cedir-lo, o bé si esteu a l’atur i voleu autoocupar-vos, fer una inversió o pensar a comprar un negoci, Reempresa pot ser la solució.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa