• Inici
  • Notícies
  • Nou Carnet Jove de Manlleu: una oportunitat per a les empreses

Nou Carnet Jove de Manlleu: una oportunitat per a les empreses

El Carnet Jove ha creat un nou projecte, el Carnet Jove Municipal, que té com a objectiu potenciar el comerç local i fomentar-ne l’ús entre el jovent, especialment en els establiments que permetin un arrelament al municipi i un vincle amb el comerç de proximitat. Aquesta nova iniciativa respon a una demanda dels milers joves que van participar al llarg del 2017 en un procés participatiu, coincidint amb el 30è aniversari del Carnet Jove.

El llançament d’aquest carnet municipal es complementa amb altres accions com la millora de l’eina de geolocalització de l’aplicació del Carnet Jove amb una mirada local. Això permetrà els usuaris del carnet conèixer els avantatges que poden gaudir al seu voltant en el moment que facin ús del servei.

Des de l’OPE i el servei de Joventut de l’ajuntament, es fa un treball conjunt per fomentar l’ús del carnet tant pels joves del municipi com per les empreses que puguin oferir descomptes per tal d’atraure públic.

Adherir-se al Carnet Jove de Manlleu significa associar l’empresa, entitat o comerç a un programa social que treballa per millorar la qualitat de vida dels joves. Al mateix temps aporta imatge i visibilitat i promociona el negoci davant d’un col·lectiu clau com és el dels joves.

Més informació

Aquelles empreses que vulguin adherir-se al llistat de negocis del Carnet Jove de Manlleu o que necessitin més informació sobre el seu funcionament i avantatges, poden posar-se en contacte amb l’OPE a través de correu electrònic [email protected] o bé trucant al 93 851 50 22.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa