Nous incentius de comerç, artesania i moda per al 2018

La Generalitat de Catalunya ha posat en marxa una nova convocatòria d’ajudes adreçada a impulsar la competitivitat empresarial. Els beneficiaris d’aquests ajuts són empreses del sector comerç, artesania  i serveis.

Aquestes línies d’ajuts estan dividides en diversos programes. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el dia 14 d’agost de 2018, a excepció del Programa 4 que permet la presentació fins a 31 de desembre o bé fins que s’esgoti el pressupost. Les actuacions per a les quals se sol·liciti l’incentiu s’han d’iniciar durant l’any 2018 i la seva justificació s’ha de realitzar amb factures emeses durant l’any 2018.

– Programa 1: Competitivitat de l’empresa de comerç i serveis a través de les entitats.
– Programa 2: Participació en activitats firals sectorials, multisectorials i professionals d’àmbit nacional, estatal i internacional.
– Programa 3: Programa per a la transformació digital en diferents Àmbits: Presència a internet, Xarxes socials,  Comerç electrònic, Màrqueting Digital, Digitalització de l’establiment.
– Programa 4: Nova implantació de comerços (locals buits) i millora comercial dels establiments (de més de 10 anys d’antiguitat).
– Programa 5: Internacionalització de la moda

Programes per al sector artesà

– Programa 6: Promoció i comercialització dels productes artesans.
– Programa 7: Millora de la gestió de l’empresa artesana.
– Programa 8: Notorietat de les fires i fires-mercat d’Artesania.

Les sol·licituds, acompanyades de la documentació que preveuen les bases i la documentació complementària establerta a cada programa, es poden presentar per mitjans telemàtics al web http://ccam.gencat.cat/ca/tramits/per_temes. Per a més informació podeu trucar al servei de l’OPE Empresa 93 851 50 22.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa