• Inici
  • Notícies
  • Obert el període d’inscripcions del 2n Concurs Nacional de Llonganissa tradicional

Obert el període d’inscripcions del 2n Concurs Nacional de Llonganissa tradicional

La Confraria del Gras i el Magre i la Fundació Oficis de la Carn convoca la segona edició del Concurs nacional de llonganissa tradicional, dins els actes de la Festa del Porc i la Cervesa a Manlleu. Aquest concurs segueix els seus objectius de promoció, foment i difusió dels oficis relacionats amb la carn i els productes carnis a Catalunya, i a la vegada de vetllar per la qualitat i la millora dels productes carnis tradicionals, entre els productors del nostre país

La llonganissa elaborada per Toni i Dani Molist, de la Carnisseria Molist de Manlleu, va estar la guanyadora del 1r Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional, mentre que la de Josep M. Saborit, de la Carnisseria Xarcuteria Saborit de Calldetenes, va quedar en segona posició. En la 1a i anterior edició també van estar finalistes els osonencs Sergi Mas (Sant Pere de Torelló) i Francesc Colom (Manlleu).

L’entrega dels premis del concurs d’enguany es farà el 6 d’octubre dins dels actes de la Fira Gastronòmica Por i Cervesa de Manlleu. Les inscripcions estan obertes fins el divendres 14 de setembre. Trobareu més informació del concurs al web www.gremicarn.cat

 

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa