• Inici
  • Notícies
  • Últimes contractacions del programa Fem Ocupació per a Joves

Últimes contractacions del programa Fem Ocupació per a Joves

El programa d’ajudes a la contractació de joves, Fem Ocupació per a Joves, està a punt d’esgotar les seves vacants. Fins el moment s’han beneficiat 12 empreses i 12 joves d’entre 18 i 29 anys. Fins al 7 de novembre es poden fer 4 contractes més dins d’aquest programa que permet a les empreses subvencionar part del sou de contractació.

A data d’avui, s’han contractat 7 noies i 5 nois. D’aquestes persones, 10 són de Manlleu. De les 12 empreses que s’han acollit al programa, 10 són de Manlleu, 1 de Taradell i una altra de Vic.

Manlleu és l’únic municipi de la comarca que permet la contractació dins d’aquest programa i es gestiona a través del Servei d’OPE Feina. Permet a les empreses beneficiar-se d’ajuts en la contractació de joves d’entre 18 i 29 anys. Les persones contractades, a més, reben una formació específica segons les necessitats de l’empresa. Es tracta d’un programa exitós que permet ajudar a les empreses a cobrir personal al temps que millora l’ocupació de persones joves.

Les persones que vulguin participar han de complir els següents requisits: tenir entre 18 i 29 anys, haver cursat –com a mínim- l’ESO i màxim CFGM o Batxillerat i no estar treballant ni estudiant en el moment de formalitzar el contracte.

Aquest programa està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servei Públic d’Ocupació Estatal del Ministeri d’Ocupació i Seguretat.

Les empreses i persones que vulguin informar-se sobre el programa poden contactar amb el Servei d’OPE Feina: Edifici Can Puget. Plaça de dalt Vila, 1. [email protected] | 93 851 50 22 | manlleu.cat

 

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa