• Inici
  • Notícies
  • L’alTERna’t 2018, una oportunitat per a la interrelació d’empreses de l’Economia Social i Solidària (ESS)

L’alTERna’t 2018, una oportunitat per a la interrelació d’empreses de l’Economia Social i Solidària (ESS)

El dissabte 28 de juliol, l’Embarcador del Ter va acollir la segona edició de l‘alTERna’t, una jornada lúdica i de sensibilització amb els valors i principis de l’Economia Social i Solidària (ESS). L’Ajuntament de Manlleu, a través de l’OPE, hi ha participat i hi ha donat suport, sent una oportunitat per a les empreses i entitats transformadores per donar-se a conèixer i consolidar la seva activitat econòmica.

Després d’una primera edició el 2017 on les empreses i entitats que hi van participar eren principalment de Manlleu, la segona edició de la mostra, organitzada per la Xarxa d’iniciatives d’ESS de Manlleu, ha comptat amb la participació d’empreses i entitats de la resta de la comarca, en un procés que busca convertir el certamen manlleuenc en un referent a nivell comarcal en l’àmbit de l’Economia Social i Solidària.

La jornada, de caràcter lúdic i oberta a tota la població, ha estat una oportunitat per aquestes empreses per donar-se a conèixer, reconèixer-se i valorar oportunitats de relació que possibilitin ampliar l’activitat i complementar l’oferta del mercat social. Unes oportunitats d’interrelació que, més enllà de l’alTERna’t, poden seguir-se desenvolupant sota l’aixopluc del LAB Manlleu i les seves instal·lacions.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa