• Inici
  • Notícies
  • Manlleu, ciutat de la FP: trobada anual del Centre de Formació Integral

Manlleu, ciutat de la FP: trobada anual del Centre de Formació Integral

El passat dijous 26 de juliol es va celebrar la trobada anual del Centre de Formació Integral Sociosanitari, format pel Consorci Hospitalari de Vic (Residència de Manlleu), La Fundació Assistencial d’Osona (FADO), l’Institut Antoni Pous, el Servei d’Ocupació de Catalunya i l’Ajuntament de Manlleu. També hi va haver participació dels Serveis Territorials de Formació Professional del Departament d’Ensenyament. Aquest model formatiu forma part del projecte Manlleu, ciutat de la FP.

Un dels objectius és potenciar la formació en l’àmbit sociosanitari, mitjançant l’oferta conjunta de cursos de formació reglada i ocupacional i facilitant l’acreditació de competències. Es va fer una valoració de les accions dutes a terme durant aquests dos anys d’existència del centre de formació integral i es varen proposar noves actuacions a realitzar principalment encarades a  cobrir la gran mancança de professionals formats per treballar en el sector sociosanitari.

 

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa