• Inici
  • Notícies
  • Obert el període de contractació d’espais de la Fira gastronòmica Porc i Cervesa de Manlleu

Obert el període de contractació d’espais de la Fira gastronòmica Porc i Cervesa de Manlleu

S’ha obert el període de contractació d’espais per participar a la Fira gastronòmica Porc i Cervesa (del 5 al 7 d’octubre), un aparador ideal, viu i directe per promoure les empreses del sector gastronòmic, de restauració i del comerç local. Participar a la fira és una oportunitat per a la promoció de les empreses i comerços.

Aquest any la fira canvia de dates i tindrà lloc del 5 al 7 d’octubre a la plaça Fra Bernadí. El canvi s’ha fet per evitar que la fira coincideixi amb diverses festes majors de la comarca o les Festes de la Mercè, de Barcelona, amb l’objectiu d’incrementar el nombre de visitants de fora de Manlleu, tant a nivell comarcal com de la província i àrea metropolitana.

La fira Porc i cervesa compta cada any amb més de 50 expositors o empreses del sector, més de 20.000 visitants (dels quals un 55% són de fora de la comarca d’Osona) i més de 30 activitats gastronòmiques organitzades per les empreses participants, la revista Cuina, l’Associació MAB Manlleu, el Mercat Municipal i l’Ajuntament de Manlleu.

Un 83% de les empreses que hi participen qualifiquen Porc i Cervesa com una bona fira, i estan satisfets d’haver-hi participat. Segons enquestes realitzades, un 96% dels visitants recomanarien la fira als amics i familiars.

Les empreses interessades en participar a la fira poden escriure per correu electrònic a [email protected] Trobareu tota la informació sobre la fira al web www.porcicervesa.cat.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa