• Inici
  • Notícies
  • Pilster i Sambucus consoliden la proposta gastronòmica del Cinema a la fresca

Pilster i Sambucus consoliden la proposta gastronòmica del Cinema a la fresca

El passat 25 de juliol va tenir lloc la última sessió del Festival de cinema a la fresca de Manlleu. Enguany, el Festival, que celebrava la seva 8a edició, va consolidar el seu format que combina cada setmana cinema, un sopar temàtic i una actuació musical.

Aquest format ha estat possible gràcies a la col·laboració amb  les empreses Sambucus, encarregada de la proposta gastronòmica, i Pilster, que oferia servei de bar i també ha participat com a patrocinador.

El 8è Festival de cinema a la fresca de Manlleu s’ha celebrat durant el mes de juny i juliol als jardins de can Puget, amb èxit d’assistència. S’han projectat set pel·lícules en diferents formats: les cinc sessions als jardins de can Puget han comptat amb una mitjana de 70 persones cada dimecres i es van vendre més de 300 sopars. També es va oferir una sessió infantil a la sala d’exposicions i enguany, com a novetat, es va projectar una pel·lícula gratuïta a la plaça del Mercat Municipal de Manlleu amb la col·laboració de l’Associació de veïns del Barri de l’Erm i que va aplegar 200 espectadors.

El Festival de cinema a la fresca de Manlleu ha anat creixent i evolucionant al llarg de vuit edicions i és un exemple de col·laboració entre el col·lectiu de joves impulsor del Festival, els serveis de Joventut i Cultura de l’Ajuntament i les empreses que han apostat per la proposta i li han donat suport.

mde

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa